Musthaves in een groot huishouden
Slaapkamer inspiratie

Musthaves in een groot huishouden

Of je nu alleen of met je partner en drie kids in een fijn appartement woont of met een stel vrienden in groot gebouw; er zijn een aantal musthaves in zo’n huishouden. Denk hierbij aan een kast op maat voor het opbergen van allerlei spullen. Of dit nu bergen speelgoed betreft, jullie kantoorbenodigdheden, kleding of apparaten als een wasmachine en droger; voor elke wens kan je een kast op maat laten maken.

Kast op maat laten maken

Je hoeft echt geen zeeën van ruimte over te hebben voor een kast op maat. Kijk, voor een inloopkast is het handig dat er extra ruimte of een aparte kamer over is. Maar in elk huis, in elk verborgen hoekje, zelfs onder een schuin dak, kan je een kast op maat maken. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te bedenken. Kan je hierbij hulp gebruiken, begin dan met kijken naar de verschillende mogelijkheden. Zoek je een kast op maat voor de woonkamer? Een inbouwkast of een kast als roomdivider? Een televisiekast of wasmachinekast? Wil je een kast met of zonder deuren, verlichting, accessoires en in welke kleur? Je kiest zelf. Het inmeten, ontwerpen en plaatsen kan je aan de ervaren vakkundige monteurs overlaten. Wel zo handig!

Tips vloer uitzoeken

Een andere musthave in een gezellig huishouden is een goede vloer als basis. Zeker als er intensief gebruikt van wordt gemaakt door dameshakken, kindervoetjes of een roedel honden. Waar let je dan op bij een vloer uitzoeken? Allereerst de vraag; waar komt de vloer? Voor in de badkamer kies je waarschijnlijk iets anders dan voor in de slaapkamer. En als je van warme voeten houdt, het hele jaar door, dan gaat je voorkeur waarschijnlijk naar tapijt. Weet je dat er bij heel veel soorten vloeren ook vloerverwarming mogelijk is? Of dat je een harde vloer, laminaat, pvc, hout, prima kan combineren met een vloerkleed?

Welke vloer kies jij? Welke kast kies jij?

Voor elke wens, iedere woonstijl en alle smaken zijn er vloeren en kasten op maat. Veel vloeren zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee. Zowel de vloeren als de kasten op maat, zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins en staan gewoonweg prachtig in jouw huis. Doe inspiratie op, laat je adviseren, maak een keuze en geniet van jouw droominterieur met alle gemakken van dien!

Dit vind je misschien ook leuk...