Badkamer inspiratie

Kies voor deze badkamermeubelen om je eigen wellness in huis te halen

Merk je dat je helemaal tot rust komt als je een dagje naar de spa gaat en zou je dit graag in je eigen huis willen ervaren? Dan zijn er genoeg manieren waarop jij je badkamer op een mini spa kunt laten lijken. Hoe gaaf is het om je badkamer op een manier in te richten, dat je er helemaal tot rust kunt komen. Dan heb je iedere dag toegang tot je eigen spa en kun je heerlijk badderen, douchen en energie opdoen. In deze blog lees je of je beter voor een bad of een douche kunt kiezen, hoe je een spa sfeer in de badkamer creëert en welke accessoires niet in je eigen spa mogen ontbreken.

Kies voor een ruime douche of een groot bad

Heb je weinig ruimte in je badkamer, maar wil je er toch je eigen spa van maken? Dan kun je voor een douche of een bad kiezen. Kies nooit voor twee losse badkamermeubelen als je badkamer hier eigenlijk net te krap voor is. Het is zonde om de ruimte helemaal vol te zetten met meubels. Kies liever voor een minimalistisch interieur, zodat je echt tot rust kunt komen in de badkamer. Wil je toch voor beide kiezen? Dan kun je het beste voor een bad- en douche combinatie in je kleine badkamer kiezen. Wanneer je een ruime badkamer hebt, maakt het niet uit of je voor beide los, één van de twee en dan heel groot of de combinatie kiest.

Welke elementen zorgen direct voor een spa sfeer in de badkamer?

Wil je het gevoel krijgen dat je een spa instapt op het moment dat je de badkamer inloopt? Dan kun je met relatief kleine aanpassingen al snel een spa in je eigen huis bouwen. Zoals je misschien wel weet zijn er een aantal kleuren en materialen te gebruiken, waardoor je een rustig gevoel krijgt. De kleuren die bij een spa passen hebben een warme toon. Dit kan dus zwart, bruin, antraciet of beige zijn. Deze kleuren kun je in de tegels op de grond of tegen de muur verwerken. Verder doen planten het ook goed in de homespa. Zet een leuke plant neer of een aantal kleine plantjes in potjes. Heb je een instapdouche? Dan zou je hier een houten vlonder in kunnen maken, om het meer een Bali vibe mee te geven.

Met deze badkameraccessoires waan jij je in je eigen spa

Ziet je badkamer er al meer uit als een spa? Dan kun je met deze handige accessoires voor in de badkamer de look helemaal afmaken. Koop een aantal geweldig geurende geurkaarsen, die je bijvoorbeeld op de badrand kunt plaatsen. De geuren van een geurkaars zorgen ervoor dat jij je nog beter kunt ontspannen. Daarnaast zorgt het kaarslicht voor een warme en gezellige sfeer in de badkamer. Verder kun je voor luxe en ultra zachte handdoeken kiezen. Rol deze op en leg ze in een mooie rieten mand neer voor een leuk effect.

Dit vind je misschien ook leuk...