Low budget

Dit zijn de beste low budget badkamer ideeën

Hoe fijn is het om een badkamer te hebben, waar je even helemaal tot rust kunt komen. Tegenwoordig heeft iedereen een druk leven en blijft er weinig ruimte over voor ontspanning. Vandaar dat het belangrijk is om een momentje voor jezelf in te plannen. Baden of douchen kan rustgevend zijn, zeker als je dit in een badkamer kunt doen die een rustige sfeer uitstraalt. Wil jij je badkamer aanpakken en wil je er niet te veel geld aan kwijt zijn? Dan kun je met de low-budget badkamertips uit deze blog in ieder geval alvast vooruit.

Houd je met low-budget aanpassingen altijd aan je maximale budget

Wanneer je low budget je badkamer onder handen wil nemen, kan er al snel sprake zijn van budgetoverschrijding. Dit komt doordat je bepaalde badkamer accessoires erg goedkoop kunt inkopen, waardoor je al snel met meerdere spullen over het budget kunt schieten, zonder dat je dit door hebt. Zorg er dus voor dat je van tevoren een maximaal budget opstelt, waar je streng mee om zal gaan. Wil je een aantal nieuwe badkamermeubels aanschaffen, bedenk je dan van tevoren welke meubels echt aan vervanging toe zijn en welke badkamermeubels je zelf op zou kunnen knappen. Verder kun je ook slimme keuzes maken, door bepaalde badkamermeubels met elkaar te combineren, zoals een bad douche in één.

Op welke manier kun jij je badkamer op een low budget manier een make over geven?
Wil je iets anders met je badkamer, maar wil je er niet veel geld aan kwijt zijn? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om zelf wat kleine aanpassingen aan je badkamer te doen. Wist je namelijk dat je de verlichting in de badkamer zou kunnen veranderen? Kies voor zacht licht, wat een fijne en warme sfeer creëert. Dit is vaak alleen maar een kwestie van een aantal lampen omwisselen. Je zou ook voor leuke ledstrips achter de spiegel in de badkamer kunnen kiezen. Dit kost je weinig geld, maar zorgt voor een meer glamoureuze look rondom je badkamerspiegel.

Wat zijn de leukste low budget aanvullingen op de sfeer in je badkamer?

Nu de basis van de badkamer er geweldig uitziet, is het tijd om de badkameraccessoires eraan toe te voegen. Hoe leuk is het om je badkamer op een low budget manier meer sfeer te geven? Dit kun je al doen door her en der wat prachtige (geur)kaarsen neer te zetten. Kaarsen helpen je namelijk om in een zen modus te komen als je bijvoorbeeld in bad zit. Verder doen geurstokjes het ook erg goed als low budget badkameraccessoire. Verder zou je een planchet van glas kunnen installeren, waar je al je parfum op kunt uitstallen. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een makkelijk op te ruimen badkamer.

Als laatste zou je ook nog wat planten aan je badkamer toe kunnen voegen. Op die manier krijgt je badkamer een meer natuurlijke sfeer. Dit helpt weer om heerlijk tot rust te komen. Heb je een douche? Dan zou je een mandje op kunnen hangen waar je alle shampoos en douchegels in kunt opbergen.

Dit vind je misschien ook leuk...