5 redenen om een Discovery Plus abonnement af te sluiten
Woontips

5 redenen om een Discovery Plus abonnement af te sluiten!

Sinds begin 2021 is Nederland een streamingdienst rijker: namelijk Discovery+. Discovery Plus was ooit de app DPlay maar is dus sinds kort vervangen door de huidige app. Wij zijn voor jou in de streamingsdienst gedoken zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. We zullen verschillende dingen bespreken, zoals de voordelen, de kosten, de proefperiode en alles wat je verder nog maar nodig kunt hebben om een compleet beeld te vormen van Discovery Plus!

Wat is Discovery Plus?

Zoals eerder aangegeven is Discovery Plus dus de nieuwe streamingdienst van Discovery en alle andere zenders die onder Discovery vallen. Discovery staat voornamelijk bekend om zijn documentaires en reality-shows. De beste programma’s van onder andere Discovery, TLC, Animal Planet, Food Network en ID kun je op het platform vinden. Binnenkort zullen ook eurosport 1 en 2 te bekijken zijn via de streaming dienst.

Waarom Discovery Plus?

Nu zul je je misschien afvragen waarom Discovery plus moet kiezen. Wij hebben vijf redenen voor je:

  1. Enorm veel series in 1!

Discovery plus heeft ontzettend veel series in één app samengepakt. Als je echt van real-time reality houdt ben je hier aan het goede adres. Naast het feit dat er enorm veel series op staan zijn er ook verschillende Discovery Plus Originals die je verder nergens kunt bekijken. Ook is de streaming dienst bezig om meer Nederlandse shows en series online te zetten.

  • Kijken wanneer het jou uitkomt!

Streaming diensten over het algemeen hebben natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van reguliere TV: Je kunt jouw favoriete series kijken op de momenten dat het voor jou schikt. Of dat nu midden in de nacht is, super vroeg op de dag of juist aan het einde van de middag. Het kan allemaal!

  • De kosten van Discovery Plus

Voor Discovery Plus betaal je écht een klein prijsje. Voor enkel €3,99 heb je alle voordelen van de streaming dienst en kun je dus alle series en docu’s bekijken. Daarnaast heb je momenteel eerst een gratis proefperiode van 7 dagen waarin je je abonnement nog kosteloos kunt opzeggen.

  • Veel platformen

Discovery plus kun je daarnaast op enorm veel platformen streamen. Of je nu het liefst streamt via een playstation 5, een smart tv of chromecast het kan allemaal. Uiteraard kun je ook gewoon via telefoon, tablet of webbrowser streamen.

  • Makkelijk opzeggen

Ook als je klaar bent met je abonnement dan is het heel makkelijk opgezegd! Dat gaat heel simpel via de website in je eigen account. Mocht je een foutje hebben gemaakt kun je het daarna ook op elk moment weer heractiveren.

Niet zeker van je zaak?

Ben je er nog steeds niet van verzekerd of Discovery Plus iets voor jou is? Dan kun je altijd de proefperiode van 7 dagen ingaan, deze kun je ook kosteloos weer opzeggen.

Meer weten over Discovery Plus Nederland of andere streamingsdiensten? Ga naar www.streamplaza.nl

Dit vind je misschien ook leuk...